Olemme olleet monessa mukana ja osaamme monta juttua! Makugassin puitteissa emme kokkaa, keitraa, tanssi tai laula, mutta teemme lähes kaikkea muuta. Tässä muutamia Makugassilaisten osaamisalueita.

Konsultointi­palvelut

Kaipaatko ravintola- matkailu- tai kulttuurielämykseesi uutta virtaa? Monialainen joukkomme voi auttaa sinua löytämään liiketoimintaasi uutta potkua ja tuottaa asioita tuoreesta näkökulmasta.

Tapahtumat ja seminaarit

Junnaako tekemisesi paikallaan? Haluaisitko laajentaa tai kaipaatko uusia verkostoja? Tai ulkoistaa seminaarin tai tapahtuman toteutuksen? Me voimme auttaa. Osaamme myös auttaa sinua alueen elinvoimaa edistävien apu- ja kehittämisrahojen hakemisessa.

Hanke­yhteis­työ

Tarjoamme alueellisille kehittämishankkeille ja -organisaatioille ainutlaatuisen ja useita toimialoja yhdistävän alustan, jonka kautta uudet ideat, toimenpiteet ja pilotit jäävät elämään vielä hankkeiden päättymisen jälkeen. Yhdistyksemme kehittämishankkeissa tuotettu aineeton ja aineellinen pääoma ei jää hankeorganisaatioiden arkistoihin ja haihdu projektihenkilöstön vaihduttua ilmaan. Hankkeiden tietotaito jakautuu avullamme alueellisille toimijoille jatkaen omaa kehityskaartaan yrittäjien parissa.

Matkailu­markkinointi

Aluemarkkinoinnin ydin on paikalliset ihmiset. Autamme sinua markkinoimaan vaikuttavasti. Tuotantoalustamme kautta tavoitat alueelliset yrittäjät ja toimijat, jotka edustavat matkailualueen peruskalliota: kulttuuria, tapahtumia, matkailua ja ravintoloita. Yhteistyössä paikallisten organisaatioiden kanssa osallistaminen, yhteisen ja kestävän tarinan kirjoittaminen sekä brändäys ja markkinointi pystytään rakentamaan alusta asti kestäväksi ja aluetta edustavaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä

Eeva Mertanen
Sähköposti: makugassi@gmail.com